el basar de les espècies


Blocs a la ràdio
7 novembre 2006, 11:23
Filed under: General

Si avui a les 13.30 connecteu Ràdio Ebre (Cadena Ser) al 101.9 FM a les Terres de l’Ebre podreu escoltar una tertúlia en què hem participat diferents blocaires ebrencs: el Gustau, de La Marfanta; la Núria, de La comendianta tortosina; el Manel Zaera i jo mateix.

A mi no em deixa de resultar curiós que contacten amb un per a que explique què fa amb seu bloc i com creu que és «este món nostre» dels blocs. En qualsevol cas, crec que iniciatives com estes són molt positives perquè apropen el món de les noves tecnologies a persones que les desconeixen i que, potser així, s’interessaran per elles i les poden utilitzar molt fàcilment. Esperem que ben aviat puguem postejar el comentari «Benvingut a la blocosfera ebrenca» a més d’un nou lloc!

[@more@]


 1.    jaka 11.07.06 @ 22:58      

  Oh !!! Quina llàstima ja ha passat l’hora !!! Tant que m’hagués agrada’t sentir-ho.
  Per cert ja he vist tot aquest muntatge del mapa de blocs Ebrencs… es xulo, molt guai!!!
  🙂

 2.    Jacme 11.11.06 @ 19:28      

  me sembla que properament la tertúlia es trobarà a la xarxa… tan bon punt puga, publicaré un missatge amb els enllaços per si la voleu escoltar

  ;P

  (no crec que d’esta manera em faça famós… si me toqués l’Euromilló potser sí…)

  :DDD

  el mapa d’ebrencs? és molt guapo! i a més a més gratis!!!
  este aplicatiu del yahoo l’havia fet servir en algun fòrum, i la veritat és que queda molt ben representat quan hi ha gent de totes les bandes del món.

css.php